fbpx
CA | ES | EN

Pràctiques a l’empresa

Notícies

Busques un lloc per fer pràctiques curriculars o extracurriculars?

Si estudies cicles formatius orientats a:

 • Aprofitament i Conservació del Medi Natural
 • Assistències Turístiques
 • Cuidador d’animals
 • Educació i Control Ambiental
 • Gestió Forestal i del Medi Natural
 • Paisatgisme i Medi Rural

Pots fer pràctiques al Zoo del Pirineu i aprendre amb nosaltres la realitat de la vida laboral.

 

El que has de saber sobre les pràctiques a l’empresa:

 • Nosaltres entenem les pràctiques com a una preparació per la realitat laboral. Creu-nos: Treballar 8 hores al dia, 5 dies a la setmana no sempre és divertit.
 • Treballar amb els animals comporta una gran responsabilitat i implicació personal. Serem estrictes amb tu i demanarem que compleixis amb els horaris acordats i amb les teves tasques i obligacions.
 • Treballar cara al públic a vegades pot ser frustrant o intimidant. Hauràs de sortir de la teva zona de comoditat.
 • Nosaltres hem de repartir el nostre temps entre l’atenció al públic, els animals, el manteniment, la promoció… Esperem que ens acompanyis en la majoria d’aquestes tasques.

Però no pateixis: Mai no demanarem res que nosaltres no fem habitualment.

 

Les teves tasques:

Alimentació i manteniment dels animals – Es faran juntament amb la Stania i l’Eloi.
Entrenament dels animals – Sobre tot aus rapinyaires, es faran sota la direcció de la Stania.
Manteniment del parc – Netejar camins, treure herba, pintar els mobiliaris de fusta… Aquesta tasca es farà juntament amb Eloi.
Atenció al públic – La tasca més important del nostre parc es la educació ambiental. Ens ajudaràs en activitats orientades al públic escolar i/o familiar.
+ La teva proposta personal
Segons la teva orientació laboral i interès personal et donarem un espai per desenvolupar una proposta de millora al parc sobre:

 • Disseny i adaptació d’una zona temàtica del parc
 • Elaboració d’un recurs educatiu nou
 • Estudi de la fauna o flora actual
 • Propostes de millora de l’experiència del visitant del parc

Perquè et demanarem una proposta personal?

Creiem que és important implicar-se en el teu entorn laboral. Una de les nostres prioritats és assegurar una experiència única del nostre visitant. La millora contínua és una peça clau en el funcionament del Zoo del Pirineu.

 

Funcionament de les pràctiques:

Horari:

Depèn de la teva disponibilitat d’horari, les condicions del teu contracte laboral definirem el teu horari de pràctiques.
Hores per dia: Pots venir a fer 3 hores al dia al matí o a la tarda o una jornada complerta. Podràs triar la teva jornada de pràctiques en l’horari entre 7:30 – 20:00.
Dies de setmana: Nosaltres treballem 7 dies a la setmana, segons el teu contracte laboral decidirem quins dies vindràs tu.

Una vegada establerta la planificació de l’horari l’hauràs de complir. Naturalment alguns dies puntuals podrem donar-te un dia lliure.

 

Allotjament:

El nostre parc no disposa d’allotjament complementari. Si no vius en un entorn proper, hauràs de buscar el teu allotjament per la durada de la teva estada laboral al Zoo del Pirineu. Et podem ajudar amb la cerca.

Degut a aquest fet és imprescindible que disposis d’un vehicle propi per poder arribar al parc.

 

Nº de practicants:

Volem assegurar-te la millor atenció i acompanyament durant la teva estada amb nosaltres. Acceptem només una persona en pràctiques a la vegada.

 

Millor temps per fer les pràctiques:

Cada temporada de l’any comporta les seves tasques, els seus encants i els problemes. És indiferent quan vinguis a adquirir la teva experiència laboral amb nosaltres.

En els mesos de juliol i agost no oferim la possibilitat de fer pràctiques: l’afluència del públic és tan important que no ens permet fer l’acompanyament necessari per a la persona en pràctiques.

 

Remuneració:

Les pràctiques al nostre parc no són remunerades. No et pagarem els temps que estaràs aprenent amb nosaltre. Però et podem assegurar que els coneixements pràctics que adquiriràs amb nosaltres tindràn un gran valor per a la teva futura vida.

Si acabes les pràctiques al nostre parc satisfactòriament assumirem una part de les teves despeses amb transport i/o allotjament.

 

Continuïtat:

Hi ha la possibilitat de continuar treballant en el nostre parc durant la temporada alta amb un contracte de treball temporal. Aquesta opció es valorarà entre els membres actuals de l’equip del parc i es parlarà amb tu la última setmana de les teves pràctiques.

 

El responsable de les pràctiques:

La Stania, directora del parc serà la persona responsable de les teves pràctiques. Parlarà amb el teu tutor, i organitzarà i repartirà les teves obligacions laborals. Serà la teva persona de contacte per aclarir els dubtes i solucionar els problemes que es podrien acudir.

Si la vols coneixer millor,  llegeix aquí.

 

Com iniciar les teves pràctiques al nostre parc:

Has considerar els pros i els contres de les pràctiques i estàs disposat superar-les? Si creus que les pràctiques al Zoo del Pirineu podrien ser profitoses per a tu, estarem encantats si ens escrius per email al zoopirineu@gmail.com i ens expliques coses sobre tu. Si us plau inclou el teu currículum vitae.

Ens posarem en contacte amb totes les persones interessades en fer pràctiques al nostre parc.

 

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos

 • Responsable Fundació Zoo del Pirineu .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios CDMON.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.