CA | ES | EN

Moturisme

Grupo de motoristas en la muntanya.Us agrada viatjar amb moto?

La carretera L-401 (que passa just a davant del nostre zoo) és famosa entre els amants de les motos de tot Europa! El repte d’una carretera en bones condicions, plena de revolts en un terreny dramàtic on a la dreta trobem perpendiculars parets i a l’esquera uns espadats profunds, atrau a motoristes de prop i de lluny.

Entremig d’una de les rutes més conegudes i fascinants del Pre-Pirineu, podreu fer una parada per a estirar les cames, prendre un cafetó i … si us complau … conèixer el nostre parc i els animals que hi habiten. Ens envolta la vida de la fauna salvatge en tota la seva plenitud i, si us ve de gust, us convidem a conèixer-ne els seus secrets.

Moturisme – serveis per als viatgers motoristes

Link a la pàgina de Moturisme LleidaEl Zoo del Pirineu forma part de la marca Moturisme – Pirineu i Terres de Lleida.
S’han creat 10 rutes que transcorren per la demarcació de Lleida, totes amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més sinuoses amb altres trams més rectes de carreteres principals. Totes les carreteres per les quals passen les rutes de Moturisme han sigut supervisades per un equip expert per assegurar que tenen un asfalt excel·lent. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que actualment identifica 40 establiments d’allotjament turístic i 28 serveis complementaris de restauració, cafeteries i museus, entre altres.

Fes clic al logo per a conèixer més sobre la marca “Moturisme”.

Espai privatServei de guarda de cascs i jaquetes

Els visitants que arribeu amb moto disposeu d’un espai segur en la part privada del parc on podreu deixar els cascs i les jaquetes. Així podreu fer la visita pel parc còmodament.

En el mateix espai hi trobareu una caixeta amb tots els estris necessaris per a deixar com nou el vostre equipament abans de reprendre el vostre viatge.

També podeu demanar material per a netejar les botes (raspalls i draps) i material de neteja per a la moto (galleda amb baietes i sabó).

Entrada i aparcament

L’entrada al zoo està senyalitzada des de la carretera L-401 i està asfaltada. Disposeu d’aparcament designat per a motos amb terra ferm. Aquest espai està a prop de l’entrada al parc i es pot supervisar fàcilment des de la taquilla i des de la terrassa del bar.

Informació d’utilitat

Llocs d’interés a prop del Zoo del Pirineu

Predicció de temps al Zoo del Pirineu

Geolocalització del Zoo del Pirineu

A la botiga del zoo trobareu tota la informació en paper sobre els llocs d’interés cultural de la zona, els allotjaments, els restaurants i el mapa de la comarca del Solsonès.

Idiomes

  • Parlem català
  • Hablamos castellano
  • Wir sprechen Deutch
  • We speak Englich
  • Mluvíme česky
  • Malheureusement on ne parle pas bien francais mais vous pouvez trouver des informations sur les animaux par écrit sur des affiches pendant votre visite du parc.

Gasolineres a prop del Zoo del Pirineu

OLIANA – ENERGY
Horari: 24 hores
Carretera C-14, km 141
25790 Oliana
Telèfon: 973 47 00 38

SANT LLORENÇ DE MORUNYS – REPSOL
Horari: 6:00 – 21:00 hores
Carretera de Berga, 15
25282 Sant Llorenç de Morunys
Telèfon: 901 10 11 01

SOLSONA – ESTACIÓ DE SERVEI SETELSIS
Horari: 24 hores
Carretera de Manresa
25280 Solsona
Telèfon: 973 48 08 87

Tallers i botigues a prop del Zoo del Pirineu

SOLSONA – MOTOCARD
Horari:  De 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 hores
Adreça: Ctra. de Manresa, Km 49,5 (Pol. Ind. Pronisa), 25280 Solsona
Telèfon: 973482702

SOLSONA – RODI MOTOR SERVICE
Horari: De 8:30 a 13:30 i de 15 a 20 hores
Adreça: Polígon Industrial els Ametllers, P.I 1, 25280 Solsona
Telèfon: 973 48 11 51

Link a la pàgina web del Moturisme

 

Comments are closed.