CA | ES | EN

Última oportunitat per conèixer l’àliga més gran del món!

Notícies

aguila marina de steller Fa 3 temporades que ens acompanya la Hilda, una femella de pigarg gegant.

El seu propietari ens va demanar si la podíem cuidar durant dues setmanes mentre que ell acabava la construcció de les seves instal·lacions. I aquí estem, les dues setmanes es van convertir en una història d’amistat de 3 anys!

Trobarem a faltar els seus crits forts que semblen  la veu d’una oca. Tot i que no forma part de la fauna salvatge del nostre país, amb la seva mida impressionant,  emociona als nostres visitants. Sorprèn trobar sobre el bec d’un grog llampant, robust i afilat com un bisturí, una mirada observadora, uns ulls que projecten curiositat i amabilitat. (Tot i ser un gran depredador, una au rapinyaire espectacular, a la natura li agrada sobretot pescar i té un caràcter dòcil (però que es transforma dràsticament si percep que algú amenaça la seva cria).

La Hilda amb els seus  5 anys, entrarà a la primavera 2017 per primera vegada, a l’edat d’emparellament. El seu propietari li té preparades unes instal·lacions generoses, i fins i tot, ja l’està esperant el seu futur espòs! Desitgem que sigui un amor a primera vista. Us prometem que si cria, compartirem amb vosaltres las fotos de la seva família.

La podràs trobar al zoo del Pirineu només fins el final de la temporada (12.12.2016).
Assegura’t de no deixar escapar aquesta ocasió! Val la pena!

Compra de les entrades

I a partir de llavors, qui habitarà a la seva gàbia? Us ho revelarem pròximament…

Comments are closed.