CA | ES | EN

Toca toca

Ester en activitat Toca toca
Voleu sortir amb els nens aquest cap de setmana, però els vostres fills troben que tot el que els hi proposeu és avorrit i prefereixen passar el cap de setmana davant de la pantalla de l’ordinador?

Nosaltres tenim una activitat que de ben segur posarà una rialla a la cara dels vostres petits exploradors!
No us ho creieu? Mireu el vídeo amb els vostres fills i pregunteu-los si els vindria de gust participar-hi!

Veure vídeo

Activitat Toca toca


Rialles

Animals salvatges

1. Xot – alimentació i carícies
2. Falcó – carícies i portar al guant
3. Òliba – carícies
4. Ànec de collverd – carícies
5. Tortugues de terra – alimentació i carícies

Animals de granja

6. Conill – carícies
7. Gallina – carícies

Podreu conèixer de molt a prop a aquests animals autòctons. Acariciar-los, observar-los, portar-los a la mà i fins i tot alimentar-los. Els nostres especialistes, amb una gran experiència basada en molts anys de treball i convivència amb la fauna salvatge, us acompanyaran, us guiaran i us revelaran alguns dels secrets de la natura. Per tal que tingueu una experiència genial, hi ha un nombre limitat i reduït de participants. No us perdeu l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta trobada única amb els animals! La compra online assegurarà la vostra participació en aquesta activitat el dia de la vostra sortida familiar!

El seu cost és de 5€ per persona, així que tota la família hi pot participar!
Horari: a les 12:45 h i a les 16:00 h.
*Activitat disponible només en combinació amb l’entrada al parc.

Compra les teves entrades

No només us emportareu un record inoblidable sinó que també ens recolzareu amb una de les tasques més importants del nostre parc – cuidar dels animals salvatges irrecuperables! Amb l’entrada al taller fareu possible cobrir les despeses del menjar, medicaments, tractaments veterinaris i adaptació dels espais a les necessitats individuals de cada desafortunat, que a causa de l’acció humana no podrà gaudir mai més de la seva vida a la natura.

Comments are closed.