CA | ES | EN

Toca toca

Nens al voltant de l'Ester amb el nostre conill
Voleu sortir amb els nens aquest cap de setmana, però els vostres fills troben que tot el que els hi proposeu és avorrit i prefereixen passar el cap de setmana davant de la pantalla de l’ordinador?

Nosaltres tenim una activitat que de ben segur posarà una rialla a la cara dels vostres petits exploradors!
No us ho creieu? Mireu el vídeo amb els vostres fills i pregunteu-los si els vindria de gust participar-hi!

Veure vídeo

Activitat Toca toca


Nena amb un xot al cap
L’activitat Toca-toca és una experiència única que us permet apropar-vos molt als animals. Hi pot participar tothom qui vulgui aprendre una mica més sobre la fauna dels pirineus i que sigui valent i vulgui acariciar, donar de menjar o fins i tot portar una au rapinyaire a la mà. A continuació us expliquem en detall com duem a terme aquesta activitat.

Podreu conèixer de molt a prop els animals del nostre país. Acariciar-los, observar-los, portar-los a la mà i fins i tot alimentar-los. Els nostres especialistes, amb una gran experiència basada en molts anys de treball i convivència amb la fauna salvatge, us acompanyaran, us guiaran i us revelaran alguns dels secrets de la natura. Per tal que tingueu una experiència genial, hi ha un nombre limitat i reduït de participants. No us perdeu l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta trobada única amb els animals!
La compra en línia assegurarà la vostra participació en aquesta activitat el dia de la vostra sortida familiar!
Recomanem fer una reserva pel dia que vulgueu venir a veure’ns per a assegurar-vos que podreu participar en aquesta experiència única.

Cost de l’entrada: 5€
Horari: A les 12:45 h i a les 16:00 h. 

Quina experiència vols viure?

Familia al observant un duc

Foto Xavier Vilamanya

Al Zoo del Pirineu tenim diversos tipus d’entrada:
El Toca-toca està inclòs en l’entrada Completa i en l’entrada Bàsica.

Quina és la diferència?
Entrada Completa: Recomanada pels amants de la natura. Tindreu accés a l’exhibició de vol, a la visita guiada i al Toca-toca.
Entrada Bàsica: Perfecta per les famílies amb nens petits que no aguantarien 1 hora d’exhibició però els agrada acariciar animals. Tindreu accés al recinte del parc, podreu assisitir a la visita guiada i participar en el Toca-toca.

El trobeu massa complicat? Aquí trobareu tota l’informació sintetitzada.
Tipus de’entrades

I si …
Compro una entrada però després decideixo participar en alguna de les altres activitats?
Cap problema, podeu consultar a la botiga o a l’entrada si encara hi ha places disponibles i pagar la diferència.
Per exemple: Si es compra una entrada Simple i es decideix en l’últim moment gaudir també del Toca-toca, només es pagarien 5 € addicionals (10 € – 5 € = 5 €).

Us recomanem que compreu les entrades online o feu una reserva prèvia per a participar al Toca-toca, ja que el límit de places és de 20 persones, i sovint es venen totes les entrades. Aquí us deixem l’enllaç cap a la nostra pàgina de
Venta en línia d’entrades

Tens nens de tres anys o menys?

Pare i fill tocant una gallina

Els nens de fins a tres anys no paguen entrada, però han d’anar acompanyats d’un dels pares, que sí que necessita una entrada a l’activitat.

Els pares s’han d’encarregar del respecte que ha de tenir el nen envers als nostres animals: La manera de tocar-los, evitar moviments bruscos, etc. Si penseu que el vostre fill no voldrà estar quiet entre mitja hora i tres quarts, no recomanem aquesta activitat, ja que els nostres animals necessiten tranquil·litat per a poder donar el millor d’ells.

 

 

I si el meu nen té tres anys o més?

Activitat Toca tocaEn aquest cas, ha de pagar l’entrada al Toca-toca. Els pares poden decidir si volen també entrar (pagant entrada) o no. Els que no volen participar en l’activitat s’han de quedar a fora del recinte de l’activitat. L’espai és reduït i volem garantir la comoditat dels participants i dels animals.

Però no us preocupeu!
Estareu just davant seu, podreu escoltar, fotografiar i observar com el vostre petit explora una part força desconeguda del nostre entorn, els animals salvatges, i també alguns animals de granja.

 

 

És una activitat només per a nens?

Señor amb un falcó grifóÉs per a tothom qui vulgui entrar en contacte amb alguns dels animals que habiten el nostre país.

Les explicacions que fem de cada animal són per a fer reflexionar a grans i petits, i ens encanta que participeu amb les vostres opinions. Les explicacions s’adapten al públic que tenim: si hi ha molts nens, les fem més divertides i fàcils d’entendre, i si hi participen adults, aprofundim més en les explicacions.

Evidentment, sempre responem totes les preguntes que tingueu sobre els animals! Intentem fer una activitat dinàmica, curiosa i diferent. Estem segurs que la varietat d’animals que hi presentem i amb els quals podeu interactuar fan que pugueu gaudir de tota l’activitat, i sortir-ne havent aprés almenys una cosa nova!

 

Quins animals hi participen ara mateix?

Animals salvatges

1. Xot – Alimentació
2. Falcó – Carícies i portar al guà
3. Òliba – Carícies
4. Ànec de collverd – Carícies i alimentació
5. Tortugues de terra – Carícies i alimentació
6. Esperver d’espalles negres – Carícies

Animals de granja

7. Cabretes i xai – Carícies i alimentació amb biberò
8. Conill – Carícies
9. Gallina – Carícies i alimentació

Stania amb un esparver d'espatlles negres

Foto Xavier Vilamanya

Els animals que participen varien segons el seu progrés en l’ensinistrament, però la manera de presentar-los és sempre la mateixa: Amb educació i respecte. Actualment, a més dels animals que hem esmentat, també presentem a una garsa, una llebre i un colom.

En l’activitat contrastem els diferents tipus de plomatge dels ocells, ja que cada espècie està dissenyada per a una tasca diferent a la naturalesa, i això es reflecteix en la seva anatomia. També els animals més coneguts, com els de granja, tenen algunes característiques ben curioses que potser no coneixeu. El que ens importa per sobre de tot és que ho passeu la mar de bé, i que aprengueu alguna cosa nova sobre el nostre entorn. Us volem brindar una experiència completa.

 

Poden participar-hi animals diferents si es sol·licita explícitament?

Nen amb un petit mussolDarrere d’aquesta activitat hi ha un munt de feina en acostumar als animals al contacte directe amb els nostres visitants. Treballem cada dia per a innovar i millor les vostres experiències al Zoo del Pirineu, però tota feina amb animals requereix el seu temps.

Tot i això, si algun visitant sempre ha volgut entrar en contacte amb algun dels animals que no participen al Toca-toca, podem valorar fer una excepció si creiem que tant l’animal com les persones es sentiran a gust.

No dubteu en consultar-ho amb nosaltres via email zoopirineu@gmail.com.
Farem tot el que està en les nostres mans per complir els vostres somnis!

Les vostres entrades ens ajuden!

Si participeu en l’activitat Toca-toca, no només us emportareu un record inoblidable, sinó que també ens recolzareu amb una de les tasques més importants del nostre parc: Cuidar els animals salvatges irrecuperables! Amb l’entrada a l’activitat feu possible cobrir les despeses del menjar, medicaments, tractaments veterinaris i adaptació dels espais a les necessitats individuals de cada desafortunat, que a causa de l’acció humana no podrà gaudir mai més de la seva vida en la naturalesa.

Moltes gràcies!

Comments are closed.