CA | ES | EN

Política de Privacitat

Les dades personals que omplis aquí igual que qualssevol altres dades que es generin amb posterioritat com a conseqüència de la teva relació amb nosaltres, s’inclouran en els fitxers de “Les dades del Zoo del Pirineu” inscrits amb el codi 2152041289 amb data 24/07/2015. Les dades seran tractades pels responsables per al desenvolupament, manteniment i control de la teva relació amb nosaltres. Concretament, per a gestionar la teva compra d’entrades i altres productes, així com per a tramitar les peticions que ens dirigeixis, per conservar les comunicacions per a millorar els nostres serveis així com per a finalitats estadístiques.

Per a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes legalment previstos, envia una sol·licitud per escrit a Zoo del Pirineu, Casa El Planellot s/n, 25283 Odèn.

Menors de 14 anys

Si ets menor de 14 anys, necessitem el consentiment dels teus pares. Per això, contactarem amb ells i els demanarem que ens conformin que són els teus pares o tutors legals. Amb el seu consentiment podrem acceptar la teva inscripció.

Política anti-spam

Al Zoo del Pirineu respectem la teva privacitat i ens prenem la teva protecció molt seriosament. Això és el que fem i, més important encara, el que no fem, amb qualsevol informació que ens puguis facilitar.

Persones que facin spam no són benvingudes.

No està gens bé fer spam a les persones. Si descobrim que estàs fent spam, o ho estàs intentant, eliminarem el teu compte immediatament. Podem procedir a accions legals en contra tu.

Què és spam? Coses que no hauries de fer amb la subscripció al Zoo del Pirineu.

  • Enviar correus electrònics a persones que no han demanat explícitament aquesta informació.
  • Penjar enllaços irrellevants a la nostra pàgina web i en fòrums de discussió.
  • Utilitzar llistes de correu electrònic que has adquirit de qualsevol manera  de tercers.
  • Enviar correu no sol·licitat per a intentar que persones es donin d’alta en la teva llista de correu electrònic, o per a que visitin la teva pàgina web que comercialitza de qualsevol manera.

Ets client del Zoo del Pirineu?

Qualsevol informació de compte del client per al Zoo del Pirineu es guarda amb estricta confidencialitat. No venem ni difonem la teva informació a ningú. Desem informació com el teu nom, correu electrònic, número de telèfon, i informació de pagament de manera que podem prestar els serveis descrits en aquesta pàgina web.

Ets subscriptor a una llista de correu electrònic gestionada pel Zoo del Pirineu?

El teu correu electrònic, nom i qualsevol altra informació que ens facilitis, com direcció i número de telèfon, guardarem amb estricta confidencialitat. Guardem la teva informació només en la llista de correu electrònic en la qual et vas subscriure, per tal que puguem enviar-te correus. No venem ni difonem la teva informació a ningú.

Creus que un usuari del Zoo del Pirineu t’està fent spam?

Si creus que has rebut spam d’un usuari del Zoo del Pirineu, reenvia el correu electrònic que hagis rebut a zoopirineu@gmail.com. Si us plau, inclogui el remitent del correu electrònic, i digui’ns breument per què creus que el missatge és spam. Ens prenem totes les queixes referents al spam molt seriosament i les investiguem immediatament.

Tens preguntes sobre la Política Anti-Spam del Zoo del Pirineu?

Estarem encantats de respondre a qualsevol pregunta que tingui en relació amb el spam o la nostra política anti-spam. Escriu-nos!

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *