CA | ES | EN

Neu en el Zoo del Pirineu

Notícies

Neu a la muntanyaDurant aquests dies, l’hivern ha tornat a Espanya amb més força que mai: neu, neu, neu i fred. És realment preciós poder veure el paisatge amb la neu blanca, verge i lluent que contrasta amb el verd fosc dels arbres, sobretot el dia després de la tempesta de neu, amb un blau radiant al cel que cobreix el panorama. El món sembla tan pur i tan bonic…
Llavors, per què no aprofitem aquestes vistes que ens fan contenir l’alè i aturem totes les activitats orientades al públic, fins i tot truquem a les persones que ja han fet la reserva i intentem convèncer-los que canviïn la data de la seva visita?

 

Per què no hi ha exhibició quan hi ha neu al Zoo del Pirineu?

 
Som molt gelosos volem tenir aquesta vista de conte de fades només per a nosaltres. (No, no, no us ho cregueu! Estava fent broma 🙂 )

No podem garantir un accés segur al zoo, perquè quan neva a vegades passen diverses hores abans que passi el llevaneus i netegi la carretera.

No volem que tu i la teva família patiu fred durant l’exhibició. Recordeu que l’exhibició dura 1 hora i, per la vostra seguretat i la dels nostres animals, necessitem que us quedeu asseguts durant tot aquest temps.

Una noia en hivernPer cert: hem solucionat una part d’aquest problema de fred. Ens vam trobar una noia molt manetes amb articles artesans de Solsona que ens va fer uns edredons adorables i calentons. Els deixem gratuïtament als nostres visitants perquè es puguin sentir a gust mentre interactuen amb els nostres animals.

Alhora hem trobat una solució per als seients dels visitants. Hem comprat 100 coixins ben còmodes. De fet, no estem gaire orgullosos dels coixins perquè vam haver de buscar una solució a Xina i estan fets de plàstic. Aquest producte és tot el contrari de les nostres creences i la nostra filosofia! Però simplement no ens hem pogut permetre els coixins ecològics fets a Solsona per persones discapacitades. De moment ens haurem de conformar amb els coixins “Made in China”, però prometem que estarem a l’aguait d’una alternativa millor i ecològica que entri dins del nostre pressupost.

I, finalment, la raó més important que ens impedeix fer l’exhibició en dies freds: els nostres animals.

Esparver d'espatlles negresAlguns d’ells són ocells migratoris. Durant dies freds, els protegim a dins de casa i els donem una dieta alta en nutrients. Si els obliguéssim estar durant gaire temps a fora, el seu metabolisme podria col·lapsar.

Alguns d’ells són mussols. Els mussols tendeixen a fer un rebost i emmagatzemar reserves de menjar per tal que durant dies de fred no hagin de sortir del seu niu calentet. El cas més extrem és el de l’òliba. El seu problema? No pot acumular reserves d’energia en forma de greix. Per tant, si durant 2 o 3 dies hi ha neu i no pot caçar suficients ratolins, morirà. En països del nord, el 90% de la població d’òlibes mor durant un hivern fred!

A alguns dels nostres animals no els importa si fa fred o no, però fer una exhibició amb només una part dels animals no seria just per a vosaltres. Volem que tingueu una experiència completa quan ens vingueu a visitar.
 

Que fer si has comprat les entrades o has fet una reserva?

 
Espero que entengueu que les condicions climàtiques no estan en les nostres mans i, tot i que ens encantaria poder tenir el nostre parc ple de visitants cada dia de l’any, hi ha dies en què tenim motius importants per a mantenir tancat el zoo. Si has comprat les entrades o has fet una reserva pel dia en el qual no és possible fer l’exhibició, si us plau, truca’ns o envia’ns un correu electrònic o un WhatsApp. Canviarem la data de la teva reserva gratuïtament.

Si tens més dubtes sobre aquesta qüestió, si us plau, deixa’m un comentari, els contestaré tots.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos

  • Responsable Fundació Zoo del Pirineu .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios CDMON.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.