CA | ES | EN

GENER 2015

Notícies

ACTIVITAT A LES ESCOLES

Volem agrair als professors de les escoles de primària de la nostra comarca i al Centre de Recursos Educatius del Solsonès la seva ajuda en concedir-nos la oportunitat de venir amb els nostres animals als seus centres i presentar als alumnes la nostra tasca educativa.

Durant les setmanes passades vam visitar 10 escoles de primària, vam poder adquirir experiència a davant dels nens de entre 3-12 anys. I va ser una experiència molt positiva: ens va donar satisfacció la bona acollida que vam rebre entre els alumnes però també la valoració favorable dels docents. Al mateix temps vam estar molt sorpresos per la valentia i flexibilitat dels nostres ocells, ja que s’havien d’acostumar a volar en espais tancats i suportar el transport. Durant aquestes setmanes vam poder comprovar, que no hi ha cap problema pels nostres animals i que alguns fins i tot prefereixen volar en gimnasos que en l’amfiteatre del nostre parc.

Esperem, que aquesta oferta troba un interès dels professors per poder ampliar la nostra activitat educativa als col·legis de tota Catalunya.

 

 

Comments are closed.